Brunch
științifico-cultural
by Dr. Mihail

Despre Sex și Intimitate

17.3.2024

POINT
Eremia Grigorescu 10, București
12:00—18:00

Așa a fost la cel de-al doilea brunch știintifico-cultural Bun Bine. Mulțumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment. Am acoperit teme interesante atât pentru mine, cât si pentru voi, și am încredere că toate cunoștințele despre intimitate si relații ne vor ajuta să schimbăm ceva în bine, în viețile noastre.

Apropo de tema acestui brunch — sex și intimitate, alături de invitații mei am adus în discuție tema relației cu sinele și a relației cu celălalt, importanța auto-cunoașterii și modalități utile de a reduce dorința și atracția între parteneri. Am vorbit deschis și fără prejudecăți despre libido, orgasm și comunicarea sexuală.

In aceasta conferinta, alaturi de psihoterapeutul Oana Nicolau, am reluat discutia despre viata sexuala si relatiile de cuplu. Am oferit perspective si sfaturi valoroase despre comunicarea in cuplu, importanta orgasmului, frecventa activitatii sexuale si nevoile sexuale ale partenerilor. Am punctat diverse aspecte ale intimitatii, cum ar fi dorinta sexuala, preludiul si fanteziile sexuale, si am propus cateva instrumente pentru diferitele probleme in cuplu si anxietati legate de performanta.

La cea de-a doua conferință, alături de psihoterapeutul Cristina Trepcea am vorbit despre iubirea de sine și cum să aducem mai multă atenție în relația cu sinele, despre cum am vrea să fie cel/cea cu care dorim să ne însoțim prin viață și despre conflictele din cuplu și gestionarea lor într-o manieră utilă.

 

Mulțumesc încă o dată invitaților, tuturor colegilor, prietenilor și partenerilor mei, care au pus umărul alături de mine la toata experiența asta. 

 

Mulțumesc UniCredit Bank că ne inspiră și a fost partenerul nostru de încredere încă de la început. 

Mulțumesc AlmaDuo, (prin Estetiq Solutions) pentru că iubește acest proiect.

Mulțumesc Aqua Carpatica, partenerul nostru care ne hidratează.

Mulțumesc BookZone și Sloop Up pentru că ne susțin.

 

26.5.2024

POINT

Eremia Grigorescu 10,
București
12:00—18:00
Bilete

Salut!
Dacă vrei să fii primul care primește informații despre
următoarele brunch-uri Bun Bine, înscrie-te aici: