Brunch
științifico-cultural
by Dr. Mihail

The art of Sleep

21.1.2024

POINT
Eremia Grigorescu 10, București
12:00—18:00

Așa a fost la primul eveniment din seria Bun Bine – brunch științifico-cultural și le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere să participe. Acest lucru ne dă curaj și ne motivează, pe mine și pe echipa mea, să construim astfel de evenimente, în jurul oamenilor. Toate cunoștințele acumulate la acest eveniment ne ajută să recunoaștem importanța absolută a somnului în viața noastră.

Apropo de tema acestui brunch — importanța somnului și a viselor, simt efectiv ca am trecut prin acest eveniment ca printr-un vis care era menit să se întâmple. Conexiunea dintre oameni și tot bagajul valoros de informații, pe care l-am primit de la cei doi specialiști invitați, mi-au îmbunătățit nu numai rutina de somn, ci și felul în care reușesc să analizez și să înțeleg propriile vise și să mă cunosc mai bine.

La aceasta primă conferință am vorbit despre arhitectura somnului cu medicul neurolog Ovidiu Tudor. Am explicat importanta colosala a somnului, puterea vindecatoare de emotii a somnului REM si puterea vindecatoare a somnului non-REM pentru organismul nostru, cum să ne îmbunătățim somnul, dar și care sunt riscurile la care ne supunem când nu dormim suficient.

La cea de-a doua conferință am vorbit despre vise și despre puterea inconștientului de a genera un vis, dar și despre negocierea care se întâmplă pe parcursul nopții între eul care visează (visătorul) și eul care primește visul.

Mulțumesc încă o dată invitaților, tuturor colegilor, prietenilor și partenerilor mei, care au pus umărul alături de mine la toata experiența asta.

Mulțumesc UniCredit Bank că ne inspiră și a fost partenerul nostru de încredere la această primă ediție Bun Bine.

26.5.2024

POINT

Eremia Grigorescu 10,
București
12:00—18:00
Bilete

Salut!
Dacă vrei să fii primul care primește informații despre
următoarele brunch-uri Bun Bine, înscrie-te aici: